OC Šestka uzavřela nájemní smlouvu s módním řetězcem Sinsay

Obchodní centrum Šestka, které se nachází poblíž pražského letiště, opět rozšiřuje svou nabídku obchodů. Zákazníci a milovníci módy se mohou těšit na novou prodejnu Sinsay, která nabídne cenově přístupný a široký sortiment oblečení, bot a doplňků pro dívky a ženy. Otevření prodejny je plánované na květen příštího roku.

„Záleží nám na tom, abychom se jako obchodní centrum vyvíjeli a rostli. S radostí oznamujeme, že do našeho portfolia prodejen a služeb, můžeme brzy zahrnout módní řetězec Sinsay, který zaujme nejen rozsáhlým výběrem stylového oblečení, ale i dostupnou cenou. Věříme, že Sinsay skvěle doplní naše stávající prodejny a stane se cílem pro pohodové a příjemné nákupy mnoha žen“ dodal manažer pronájmů, Peter Fazekaš.

Návštěvníci najdou Sinsay v nově rekonstruované části přízemí OC Šestka, přičemž prodejna nabídne rozlohu 1300 m2. Značka Sinsay patří do portfolia retail skupiny LPP, které je zaměřené na design, výrobu a distribuci oděvů. Firma reprezentující taktéž úspěšné značky Reserved a Mohito působí na trhu již od roku 1991. Od svého založení v roce 2013 se ve střední Evropě značka Sinsay těší velké oblibě hlavně mezi mladými dospělými. Kolekce Sinsay jsou určené především mladým ženám a dívkám, které sledují módní trendy, hledají stylovou inspiraci na každý den a nebojí se experimentovat s odvážnými vzory. To vše za bezkonkurenční ceny.

Vlastníkem OC Šestka je od roku 2018 společnost Aircraft view Properties a.s. Modernizované centrum v Praze 6 nabízí přes 90 obchodů, přičemž mezi nově otevřené prodejny patří například jednička na trhu spodního prádla, značka Triola nebo Dermacol, česká firma s mezinárodním úspěchem na poli kosmetiky. V novém roce 2021 OC Šestka plánuje mimo jiné otevření fitness centra a zábavní arény.

 

Zdroj: AMI Digital s.r.o.

Praha, 17. října 2020