Pavel Vavřínek byl jmenován novým obchodním ředitelem Mastercard pro Českou republiku a Slovensko

Pavel Vavřínek byl jmenován s účinností od 1. března roku 2021 novým obchodním ředitelem společnosti Mastercard. Dřívější Head of Key Accounts ve francouzské firmě Sodexo bude mít nyní na starost v rámci nově vzniklé pozice trh s platebními kartami Mastercard v České republice a na Slovensku.

Nový obchodní ředitel Pavel Vavřínek se pohybuje v oblasti prodeje už od roku 2002, a za svou téměř dvacetiletou kariéru nabyl mnoho zkušeností nejen z prostředí personálního řízení na českém a slovenském trhu, ale i na světovém. Na trh s platebními kartami přichází také s dlouholetou praxí v oblasti IT a technologických společností.

„Vždy jsem byl velkým fandou veškerých inovací, jsem proto rád, že díky působení v Mastercard mohu být přímo u zrodu a implementace těch nejnovějších technologických řešení v oblasti plateb. Našel jsem zde skvělý tým a těší mě, že máme možnost společně pracovat na velmi zajímavých projektech, a vytvářet tak silnou podporu všem našim klientům v České republice i na Slovensku,” uvedl Pavel Vavřínek.

Během své dosavadní životní dráhy zaváděl personální a mzdové systémy, implementoval velké cloudové personální platformy v Čechách nebo transformoval zaměstnanecké benefity do moderního digitálního prostředí. Do společnosti Mastercard přestoupil z francouzské společnosti Sodexo, kde měl Pavel Vavřínek jako Head of Key Accounts na starosti klíčové zákazníky, digitalizaci zaměstnaneckých benefitů a permanentku ActivePass. Podílel se na více než 400 projektech a mezi jeho největší dosavadní úspěchy patří zavedení benefitních platforem pro 36 tisíc zaměstnanců u mladoboleslavské automobilky ŠKODA Auto a pro 15 tisíc zaměstnanců u dodavatele energií skupiny ČEZ. Před tím působil jako HCM Senior Sales Specialist v německé softwarové firmě SAP či Sales Manager v tuzemské společnosti PC HELP.

Mimo jiné je Pavel Vavřínek nadšeným sportovcem. Ve svém volném čase rád běhá, jezdí na kole či na in-line bruslích a věnuje se tenisu. Jeho dalšími zájmy jsou i čtení knih, a pokud to situace dovolí, tak i cestování. Mezi jeho největší cestovatelské zážitky patří pozorování polární záře.

 

Zdroj: Bison & Rose

Praha, 13. dubna 2021