Penny Market děkuje zaměstnancům zvyšováním mzdy

S účinností od 1. 8. 2016 zvýší společnost Penny Market svým zaměstnancům mzdy, půjde o další plošné zvýšení v tomto roce a bude se týkat všech pozic na prodejnách PENNY v rámci České republiky. Společnost Penny Market chce tímto krokem vyjádřit především poděkování svým stávajícím zaměstnancům.

Penny Market chce prostřednictvím dalšího plošného zvýšení mezd všem zaměstnancům na svých prodejnách vyjádřit především poděkování za jejich obětavou práci a dobrou reprezentaci společnosti před zákazníky. Hlavním cílem PENNY je, aby jak stávající, tak budoucí zaměstnanci pracovali pro společnost rádi a s chutí. „Z naší strany to znamená poskytnout zaměstnancům takové podmínky, které jsou férové, motivující a mzdově velmi konkurenceschopné s jinými nabídkami,“ vysvětluje Espen Berge Larsen, CEO společnosti Penny Market v České republice.

S účinností od 1. 8. 2016 tak dojde k výraznému zvýšení mezd na prodejnách společnosti Penny Market v rámci České republiky. Základní mzdy na prodejnách budou navýšeny všem zaměstnancům plošně. Základní mzdová pásma u pokladních budou navýšena o 2 300 Kč. Všechna mzdová pásma u vedoucích prodejen a jejich zástupců budou navýšena o 1 000 Kč. Zvýšení mezd se týká všech pracovních pozic na prodejnách, a to u jak stávajících, tak i nově příchozích zaměstnanců.

 

Zdroj: Penny Market

Praha, 5. srpna 2016