Penny rozdalo zaměstnancům přes 10 000 000 korun

PENNY svým zaměstnancům na prodejnách rozdalo před Velikonoci poukázky na nákup v hodnotě 2 000 korun. Celkem tak na tomto mimořádném bonusu mezi své lidi rozdělilo více než 10 000 000 korun.

Všichni kmenoví zaměstnanci PENNY zajišťující chod prodejen obdrželi před Velikonoci poukázku na nákup v hodnotě 2 000 korun.

„Chceme tímto způsobem poděkovat našim zaměstnancům, kteří pracují na prodejnách, za jejich nasazení v období před Velikonocemi. Jsme si vědomi, co vše obnáší každodenní práce při zajišťování spokojenosti našich zákazníků, a jaké nároky toto období na naše kolegyně a kolegy klade, obzvláště nyní v době pandemie koronaviru. Rozhodli jsme se věnovat jim mimořádnou odměnu právě nyní mimo jiné i proto, aby si mohli užít Velikonoční svátky u bohatě prostřeného stolu,“ říká Radek Hovorka, jednatel společnosti PENNY, a dodává: „Nejde nám jen o vyjádření poděkování, ale chceme naše zaměstnance, mimo jiné i tímto způsobem, motivovat k tomu, aby vydrželi v nastaveném úsilí, kdy už více než rok musí řešit náročné situace v souvislosti s pandemií.“

PENNY na tomto mimořádném bonusu rozdělilo mezi své zaměstnance více než 10 000 000 korun. Od 1. března letošního roku PENNY rovněž navýšilo své mzdy všem zaměstnancům v průměru o 3 %, což znamená, že základní mzda pokladní bez dalších příplatků je nyní minimálně 25 000 korun.

 

Zdroj: Penny Market s.r.o.

Praha, 7. dubna 2021