Prodejna La Formaggeria Gran Moravia se otevírá na Václavském náměstí v novém

Milovníci kvalitních čerstvých mléčných výrobků z litovelské sýrárny Brazzale Moravia, a.s. a italských specialit si zamilovali prodejnu La Formaggeria Gran Moravia na Václavském náměstí v Praze. Nyní zákazníci svůj oblíbený obchod naleznou na nové adrese s číslem popisným 60, kde si mohou z rozsáhlého sortimentu vybrat širokou paletu lahodných delikates.

Pražané a všichni návštěvníci Prahy se mohou radovat! Přímo v centru města nedaleko proslulé sochy Svatého Václava na koni se otevírá pobočka ze sítě prodejen La Formaggeria Gran Moravia. Nové prostory v typickém designu, do kterých se přesunula původní prodejna, otevírají zákazníkům širokou nabídku sortimentu – rozhodně máte z čeho vybírat! A pokud se nebudete moci rozhodnout, co nejlépe potěší vaše chuťové buňky, nechte si poradit od odborně proškolených prodejců, kteří vám ochotně prozradí své tipy…

Ochutnejte poklady z litovelské sýrárny!

Základní stavební kámen pestrého sortimentu prodejen La Formaggeria Gran Moravia tvoří produkty z vlastní výroby litovelské sýrárny Brazzale Moravia, a.s. Z mléka, které pochází z ekoudržitelných moravských chovů, se rodí lahodné sýry na základě původních italských receptur rodiny Brazzale. Dědictví, které se v ní předává z generace na generaci již od roku 1784, umožňuje nyní obyvatelům a návštěvníkům Prahy okusit skvělé sýry Gran Moravia – Tre Corti, Verenu, ricottu, ochucené caciotty či mozzarellu jedinečné chuti. Milovníky mléčných výrobků potěší také poctivé jogurty Gran Moravia, včetně bezlaktózové varianty, tradiční tvaroh, syrovátkové nápoje, poctivé čerstvé máslo s 84 % tuku, smetana a další poklady, dovážené rovnou z vlastní litovelské výrobny.

Chuti pravých italských specialit se nic nevyrovná!

V nově otevřené prodejně La Formaggeria Gran Moravia na pražském Václavském náměstí si ovšem můžete koupit nejen sýry a mléčné výrobky z vlastní výroby. Okuste také speciality vybraných italských značek a ponořte se díky nim do atmosféry slunných oblastí Středozemního moře. Bohatá nabídka zahrnuje rozličné druhy uzenin, olivové oleje, nakládanou zeleninu, sladké italské sušenky, křupavé grissini a dalších dobroty typické pro zemi rozkládající se na Apeninském poloostrově. A nezapomeňte také na skvělá světově proslulá italská vína!

 

Zdroj: La Formaggeria Gran Moravia

Praha, 1. března 2021