Ředitelem NC Avion Shopping Park Ostrava se stal Tomáš Míček

Na pozici ředitele největšího nákupního centra na severní Moravě – Avion Shopping Parku Ostrava – nastoupil Tomáš Míček. Ve společnosti IKEA Centres, která v České republice a na Slovensku staví a spravuje nákupní centra Avion působí Tomáš již sedm let. Svou kariéru začal ve společnosti Tesco Stores.

Avion Tomas MicekTomáš Míček přechází do funkce Centre Manager nákupního centra Avion Shoppin Park Ostrava z pozice Operations Manager, kterou zastával tamtéž od roku 2011. Zde byl zodpovědný především za technickou správu nákupního centra. Do společnosti IKEA Centres, která spravuje nákupní centra Avion však přišel již v roce 2009 ze společnosti Tesco Stores, kde působil na nejrůznějších pozicích v letech 2005 – 2009.

Ve své pozici bude Tomáš Míček zodpovědný za komplexní řízení nákupního centra, naplňování jeho obchodních cílů a rozvíjení vztahů s kličovými nájemci a ostatními partnery. Tomášovi je 34, je ženatý, má dvě děti a vystudoval Vysokou školu báňskou – Technickou univerzitu Ostrava, obor Ekonomie a management. Mezi jeho záliby patří cestování a sport.

 

Zdroj: Airside Communication

Praha, 17. června 2016