Rekonstrukce prodejen COOP říjen 2020

V roce 2020 spotřební družstva Skupiny COOP realizují řadu modernizací prodejen, zde uvádíme tři zajímavé příklady z různých regionů.

KONZUM, obchodní družstvo v Ústí nad Orlicí: prodejna Konzum Market Žamberk

Od jara prochází významnou rekonstrukcí prodejna KONZUM v Žamberku. V měsíci listopadu byly otevřeny dvě části nově zrekonstruované prodejny, a to sekce Konzum s nabídkou regionálních specialit a KONZUM Cafe. V nabídce regionálních výrobků zákazník najde například české ovoce a zeleninu, výrobky mléčných farem z regionu, výrobky z medu, pálenky, mošty, piva z regionálních pivovarů, tradiční českou čokoládu a mnoho dalších. V sortimentu kavárny pak nalezneme kromě dobré kávy od regionálního dodavatele také zákusky, čokoládové pralinky, chlebíčky či čerstvé saláty.

COOP družstvo HB: prodejna Ledeč nad Sázavou

V říjnu byla po rekonstrukci otevřena prodejna v Ledči nad Sázavou. Zákazníkům nabízí sortiment ovoce a zeleniny, pečiva, uzenin, mléčných výrobků, nápojů, koloniálu, drogerie a mnoho dalšího.

COOP Hořovice: prodejna COOP TIP Beroun

Začátkem září byla po rekonstrukci znovuotevřena prodejna COOP TIP v Berouně, která prošla významnou designovou i koncepční obměnou. Cílem obměny bylo vytvoření nového konceptu určeného primárně do městského prostředí. V prodejně tak zákazníci nově naleznou bistro s nabídkou dobré kávy, cukrářských a lahůdkářských výrobků, teplým pultem a s menším posezením, a dále dětský koutek. Prodejna je v souladu se současným trendem prezentace zboží, kombinace tmavších barev a kvalitního osvětlení umožňující skvělou vizibilitu zboží. Pozornost byla věnována především úseku čerstvých potravin. V prodejně jsou nové chladící vitríny, regály, pokladní boxy, osvětlení, zařízení kavárny, teplého pultu a další prvky.

 

Zdroj: Svaz českých a moravských spotřebních družstev

Praha, 10. listopadu 2020