Soutěž Řeznicko-uzenářská prodejna 2015 zná své vítěze

V brněnské hotelu Orea Hotel Voroněž se v úterý 13. října 2015 uskutečnil slavnostní společenský večer Českého svazu zpracovatelů masa, v rámci něhož se uskutečnilo vyhlášení krajských a celostátních vítězů soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2015.

Společnost Kaufland a její prodejna v Sokolově zopakovala svůj úspěch. Po loňském vítězství se i letos stala prodejna Kaufland v Sokolově Řeznicko-uzenářskou prodejnou 2015 za Karlovarský kraj. Prodejna Kaufland se mezi specializovanými prodejnami masa a uzenin rozhodně neztratily a potvrdily, že kvalita masa stejně jako jeho široký sortiment jsou pro společnost Kaufland zcela zásadní.

Certifikát Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2015 převzali z rukou představitelů Českého svazu zpracovatelů masa zástupci oceněné sokolovské prodejny.

Český svaz zpracovatelů masa letos pořádal již 8. ročník této soutěže, jejímž cílem bylo ocenění a prezentace kvality sortimentu, vysokého standardu služeb, čerstvosti nabízených produktů či celkové úrovně prodeje. Hodnocení zajišťují takzvaní tajní zákazníci, kteří na základě pověření pořadatele hodnotí v daných prodejnách kritéria, například první dojem při vstupu do prodejny, šíři sortimentu, úroveň prezentace sortimentu, úroveň obsluhujícího personálu, vybavení prodejny apod.

 

Zdroj: Kaufland

Praha, 3. listopadu 2015