Společnost dm otevřela první prodejnu v Praze-Čakovicích

Společnost dm drogerie markt otevřela ve čtvrtek 8. července novou prodejnu v Schoellerově ulici v Praze-Čakovicích. Jedná se o první prodejnu oblíbeného drogistické řetězce v této městské části, zákazníkům přinese široký sortiment produktů a kvalitní servis při nakupování.

Na nakupující čeká moderní prodejna o celkové rozloze 431 m2 a nabídne jim mimo jiné připojení k wifi síti, dobíjecí stanice pro mobilní telefony či zákaznické toalety s přebalovacím pultem. Pro nejmenší návštěvníky je přichystán také hrací koutek, jehož instalace je podmíněna epidemiologickou situací.

Servis v prodejnách dm pro příjemný nákupní zážitek

dm klade důraz na potřeby zákazníka a zajišťuje kvalitní servis i odborné poradenství. „Víme, že není jednoduché vyznat se v celé šíři nabízeného sortimentu. Proto jsou pracovníci v nové pobočce v Čakovicích i ve všech ostatních prodejnách pravidelně vzděláváni v otázkách nabízeného sortimentu, aby byli schopni podat zákazníkovi pomocnou ruku při výběru vhodného produktu právě pro něj, “ popisuje Jiří Peroutka, manažer komunikace společnosti dm.

Nabízený servis v prodejnách je však mnohem širší. Zákazníci si mohou nechat zdarma zabalit dárky, které v dm nakupují. A to nejen v předvánočním čase, ale po celý rok. Ceny v dm jsou dlouhodobě výhodné. Každé snížení ceny je v dm garantováno na dobu čtyř měsíců. Zákazník si tedy může produkt koupit tehdy, kdy se mu to hodí a nemusí se řídit termínem akční nabídky. Ve výsledku tak šetří čas, i své peníze.

Potřebám zákazníka se přizpůsobuje i nákupní prostředí. Z podnětu zákazníků, kteří hledali šetrné alternativy konvenčních produktů, byly už v roce 2018 zavedeny tzv. zelené cenovky. Pro zvýšení komfortu při čtení drobného písma na etiketách byly nákupní vozíky vybaveny lupami.

 

Zdroj: LESENSKY.CZ s.r.o.

Praha, 12. července 2021