Terno a Trefa rozdávají radost!

Jednota, spotřební družstvo České Budějovice cítí potřebu být odpovědná v regionu, v němž působí. Proto dlouhodobě různými způsoby podporuje organizace a spolky, které se věnují záslužné činnosti a pomáhají, kde je to potřeba.

V roce 2023 Jednota tuto podporu výrazně rozšířila a uspořádala akci s názvem Nákup pro dobrou věc, na jaře v supermarketech Terno a na podzim v supermarketech Trefa. Princip akce je jednoduchý. Zákazníci po dobu čtyř týdnů nakupují v supermarketech Terno nebo Trefa předem vybrané akční produkty. Z každého prodaného kusu takového výrobku poté Jednota věnuje 1 Kč na podporu vybraných organizací.

Touto akcí udělala Jednota radost celkem 16 organizacím, mezi které bylo rozděleno přes 280 000 Kč.

Slavnostní setkání s představiteli organizací proběhlo v Ternu v Českých Budějovicích a v Trefě v Borovanech, kde z rukou pana generálního ředitele Mgr. Tomáše Rady obdrželi darovací šeky. Výtěžek použijí na podporu činností pro své klienty.

Tímto to pro Jednotu samozřejmě nekončí. Příští rok má v plánu rozšíření skupiny obchodních partnerů, kteří budou mít chuť se do akce Nákup pro dobrou věc zapojit a rozšířit tak nabídku výrobků, jejichž nákupem zákazník pomůže dobré věci. Velké poděkování patří všem zákazníkům, kteří svým nákupem akci Nákup pro dobrou věc podpořili. Nejen že v Ternu a Trefě vždy nakoupíte ty nejlepší regionální potraviny, ale také spolu s nimi můžete pomoci tam, kde je to třeba.

 

Zdroj: JEDNOTA, spotřební družstvo České Budějovice

Praha, 2. ledna 2024