Ucelený řetězec balení na veletrhu FachPack 2015

Potřebujete nově zabalit Váš výrobek? Chcete se dozvědět o nových obalových materiálech a technikách balení či potisku? Se svými 1 500 vystavovateli se řadí FachPack mezi nejvýznamnější veletrhy obalových řešení v Evropě.

Od 29. září do 1. října zde budou opět představeny inovace napříč celým procesním řetězcem balení – tedy ve všech čtyřech segmentech, kterým se veletrh FachPack věnuje: obaly, balicí technika, zušlechťování obalových materiálů a obalová logistika. Speciální pozornost je letos věnována tématu značení a etiketování.

Nabídku vystavovatelů obohatí pestrý doprovodný program, např.: fórum PackBox v hale 4, přehlídka „Etikety & více“ v hale 9, „Design obalů“ v hale 5, Smart Labelling – pohled do budoucnosti a mnoho dalších akcí. Podrobnosti k rámcovému programu a seznam všech vystavovatelů naleznete na domovské stránce veletrhu www.fachpack.de.

Seznamte si i Vy s novinkami v obalovém průmyslu na této významné akci, která se koná pouze 290 km od Prahy! Pro návštěvníky z ČR pořádá oficiální zastoupení veletrhu FachPack v úterý 29. 9. 2015 jednodenní zájezd, odjezd je plánován na 6.00 hod. z Prahy, návrat tentýž den kolem 22.00 hodiny.

Cena zájezdu včetně vstupenky činí 1755,- Kč. Těm, kteří využijí vlastní dopravu, doporučujeme zajistit si vstupenku již v předprodeji. Vstupenky se vystavují elektronicky a zasílají emailem.

S naší vstupenkou již neprovádíte na místě žádnou registraci a jdete přímo ke vstupním turniketům. Objednávkový formulář jak na vstupenky, tak na zájezd naleznete na našich webových stránkách. www.proveletrhy.cz.

 

Zdroj: FachPack 2015

Praha, 17. srpna 2015