VCHD Cargo získala prestižní ocenění AAA

Česká přepravní společnost VCHD Cargo již po páté získala certifikát Czech Stability Award v nejvyšší kategorii AAA. Ten poskytuje společnost Bisnode ve spolupráci se Sdružením CZECH TOP 100.

Certifikát potvrzuje, že jeho držitel přínosně nakládá se svými vstupy a efektivně je mění na kvalitní výrobky či služby. VCHD Cargo ocenění získala i navzdory složité situaci na trhu s přepravami způsobené celosvětovou pandemií.

„Naše přepravní společnost VCHD Cargo má za sebou více než 20letou historii a její hospodaření a rozvoj byly po celou dobu řízeny konzervativní formou z hlediska investic a inovativní formou z pohledu přístupu k zákazníkům a zvyšování kvality služeb,“ vysvětluje předseda představenstva společnosti Ing. Petr Kozel, a dodává, „tak se nám podařilo vybudovat stabilní renomovanou společnost, která umí reagovat i na náhlé propady trhu, jaký jsme zaznamenali v prvním čtvrtletí tohoto roku. Jsme velmi rádi, že nezávislý rating stabilitu naší společnosti znovu potvrdil a vidíme v tom dobrý signál pro naše zákazníky a obchodní partnery. Spolehlivost a jistota začíná být na trhu opět ceněnou hodnotou.“

Ocenění Czech Stability Award je prestižní nezávislý rating firem, jehož historie sahá až do roku 1908. Mohou ho získat pouze společnosti hospodařící se ziskem. Vydává se ve třech stupních: AAA, AA a A a potvrzuje, že jeho držitelé přínosně nakládají se svými vstupy a efektivně je mění na kvalitní výrobky či služby. Přísná kritéria ratingu zaručují exkluzivitu společností, které mohou ocenění získat a potvrdit tak svou silnou pozici na trhu. Na certifikát s hodnocením AAA až A dosáhne pouze úzké procento ekonomických subjektů působících v České republice.

 

Zdroj: Industrion Boutique s.r.o.

Praha, 1. října 2020