BrauBeviale letos jak na výstavišti, tak virtuálně!

Vstupenka pro čtenáře zdarma.

Přípravy letošního veletrhu BRAU BEVIALE Special Edition jsou v plném proudu. Kromě „klasického veletrhu“, který proběhne v termínu 10. – 12. listopadu 2020 na výstavišti v Norimberku, bude spuštěna nová digitální platforma MyBeviale.

Informujte se o novinkách, které nápojový průmysl přináší.  Přímo na výstavišti prezentuje své novinky 200 vystavovatelů, další představí své inovace virtuálně. Mezi Highlights BrauBeviale Special Edition 2020 bude patřit udílení ceny European Beer Star, Mistrovství Německa sommeliérů, fórum EXPORT German Beverages, Bier-Quer-Denker-Workshop a také diskuse na aktuální témata z oblasti surovin, technologií, podnikání a marketingu.

Našim čtenářům nabízíme vstupenku na veletrh zdarma. Po registraci e-codu  BB20CZ na https://www.braubeviale.de/en/visitors/tickets/voucher získáte vstupenku na Vámi zvolený den zdarma. Věřme tedy, že v půli listopadu bude situace s cestováním příznivější a zájemci se budou moci do Norimberku vypravit.

Účast na digitální platformě MyBeviale je pro všechny zájemce zdarma, uživatelé budou mít možnost se zaregistrovat od začátku listopadu.

V případě dotazů kontaktujte výhradní zastoupení pořadatele veletrhu v ČR, společnosti PROveletrhy, www.proveletrhy.cz, info@proveletrhy.cz.

 

Zdroj: PROveletrhy s.r.o.

Praha, 1. října 2020