Viessmann Refrigeration Solutions přebírá společnost Fri-Service

Viessmann Refrigeration Solutions přebírá společnost Fri-Service, zavedeného dodavatele a poskytovatele služeb v oblasti chladicí techniky v České republice a na Slovensku. Tato akvizice rozšíří současné portfolio služeb společnosti Viessmann v oblasti servisu a poskytování řešení na klíč. Zákazníci tak získají úplnou podporu, od fáze plánování projektů, přes jejich realizaci, až po následnou údržbu.

„Region střední a východní Evropy je pro společnost Viessmann klíčovým trhem, kde chce nadále posilovat svou pozici”, říká Frank Winters, CEO společnosti Viessmann Refrigeration Solutions: „ Od roku 2016 se nám daří úspěšně rozšiřovat naše servisní služby napříč Evropou. Jsme rádi, že společně s kvalifikovaným týmem společnosti Fri-Service můžeme pokračovat v realizaci naší strategie stát se poskytovatelem kompletních řešení v oblasti chladicí techniky“.

Radim Baxa, generální ředitel společnosti Fri-Service, k tomu říká: „Spojení naší společnosti se společností Viessmann bylo strategickým rozhodnutím, protože kombinace nabídky produktů a služeb obou společností bude přínosem jak pro naše zákazníky, tak pro naše zaměstnance. Společně s Viessmann Refrigeration Solutions budeme schopni pokrýt širší portfolio zákazníků a zabezpečit celé řešení z jednoho zdroje”.

„Jsme rádi, že výsledkem jednání je propojení schopností a kompetencí obou společností. Vítáme tým Fri-Service do rodiny Viessmann. Společně budeme schopni nabídnout ještě komplexnější řešení, ze kterých budou profitovat naši zákazníci,“ vyjádřil se k akvizici Karel Fořt, regionální ředitel CEE, Viessmann Refrigeration Solutions.

 

Zdroj: Viessmann

Praha, 6. září 2021