Vladimír Železný promluví o kreativní antireklamě na akci The Best of Czech Promotion Summitu

Inspirace, nejnovější trendy i osobité pohledy na marketing, reklamu a média představí The Best of Czech Promotion Summit. Série speciálních workshopů pořádá marketingová agentura Czech Promotion a nabídne řadu profesionálů a osobností z oboru. Svými zkušenostmi a názory na současnou reklamu a marketing přispěje i Vladimír Železný, někdejší generální ředitel TV NOVA.

The Best of Czech Promotion Summit se uskuteční v úterý 28. března 2023 v  předvečer prestižní obchodní konference Retail Summit. Sledovat ho budou moci od 14:40 do 17:00 sledovat nejen diváci v pražském Kongresovém centru, ale i široká veřejnost prostřednictvím živého vysílání.

„Nepochybuji, že vystoupení Vladimíra Železného na téma kreativní antireklamy nenechá nikoho chladným. Vždyť o to přece v reklamě jde. Diváci se mohou také těšit na hned několik našich marketingových specialistů, kteří svými zkušenostmi z praxe a přístupem k zákazníkům dokážou posluchače obohatit. Uslyšíme, proč kreativitu nedefinuje talent, jaký význam má v reklamě umění jazyka nebo představíme případovou studii firmy, která roste na padajícím trhu,“ uvádí Jan Coufal, CEO agentury Czech Promotion.

Agentura Czech Promotion je lídrem na poli pragmatického marketingu. Jejím krédem je „pomáhat klientům, aby byli úspěšnější“. Zaměřuje se primárně na malé a střední české firmy napříč obory. Svým zákazníkům nabízí tvorbu efektivních kampaní, tedy full servis počínaje analýzami, výzkumy a nastavením funkčních strategií, přes kreativní řešení a realizaci kampaní, až po offline a online mediální plánování, nákup a vyhodnocení či PR služby. Agentura je úspěšná i v designu a in-store realizacích.

Zdroj: Czech Promotion

Praha, 21. března 2023