Značka Lindex otevírá první outletovou prodejnu v Česku

Mezinárodní módní řetězec Lindex otevřel ve středu 3. června svou první outletovou prodejnu v České republice. Zákazníci outletového centra Fashion Arena Prague Outlet tak mohou nově navštívit pop-up obchod s dámským a dětským oblečením, ve kterém naleznou kolekce se slevami až 70 % oproti běžným maloobchodním cenám.

„Jsme rádi, že našim zákazníkům můžeme nyní udělat radost otevřením nového obchodu. Lindex nabízí inspirativní a cenově dostupnou módu ženám, které se rády obklopují krásným oblečením a zajímají se o aktuální trendy. Značka je velice vyhledávanou i díky svým dětským kolekcím,“ uvádí důvody zahájení spolupráce Lenka Čapková, ředitelka Fashion Arena Prague Outlet. „Zároveň se nám líbí příslib společnosti ohledně udržitelnosti. Lindex se snaží udělat něco pro budoucí generace – v rámci své produkce respektuje ženy, planetu a lidská práva,“ dokončuje výčet.

Lindex je jednou z předních evropských módních značek. Vznikla před více než 60 lety jako výrobce spodního prádla ze švédského Alingsås. Dnes jde o mezinárodní společnost se sídlem v Göteborgu provozující více než 460 prodejen v 18 zemích světa včetně jazykově lokalizovaných e-shopů. V Česku má v tuto chvíli 18 kamenných obchodů, ve Fashion Arena Prague Outlet nyní značka otevřela osmou pražskou prodejnu. Svým sortimentem se aktuálně zaměřuje na ženy a jejich děti.

 

Zdroj: Surikata PR s.r.o.

Praha, 10. června 2020