ZOOT spustil shop-in-shop zachráněné značky Orsay

Od července letošního roku je móda Orsay online k dostání na ZOOTu. Pro její prodej byl speciálně vytvořen samostatný shop-in-shop. V průběhu srpna se kolekce výrazně rozšíří o dovezené zásoby z Německa.

ZOOT jako jediný český online prodejce spustil prodej zachráněné značky Orsay pro české a slovenské zákazníky. Prvních 10 000 kusů si už zájemci mohou objednávat domů nebo do ZOOTích výdejen s kabinkami k vyzkoušení. Všech 90 obchodů německé značky Orsay v Česku i na Slovensku díky novému majiteli zůstává otevřených.

Celá domluva, naskladnění, rychlé zveřejnění produktů u nás na webu i spuštění brand shopu značky Orsay, kde se už dnes mohou zákazníci inspirovat celými outfity a vybrat si z prvních desítek produktů, jsme zvládli během pár týdnů. Jsem moc rád, že už si je zákazníci objednávají. Už v nejbližších dnech chystáme obrovské rozšíření nabídky,” uvedl Milan Polák, ředitel společnosti Digital People, která provozuje e-shop ZOOT.cz.

ZOOT bude o novince informovat své zákazníky prostřednictvím nové reklamy a vizuálů, které jsou v produkci. Nový majitel Orsay bude postupně spouštět osobní odběry v maloobchodní síti a další služby, na které byli zákazníci značky zvyklí.

Možnost vyzkoušet si módní kousky při vyzvednutí už v ten samý den je pro ZOOTí zákazníky tou nejzajímavější službou. Nově si teď navíc mohou produkty Orsay objednávat a zkoušet v desítkách ZOOT kabinek po Česku a Slovensku. Orsay skvěle zapadá do portfolia oblečení, bot a doplňků na ZOOTu. Stovky tisíc jejích fanoušků tak dostanou ještě lepší služby při nákupu své oblíbené značky,“ dodává Polák.

ZOOT na jaře 2022 podobně převzal kompletní prodej včetně logistiky francouzské značky Camaieu, která působila v České republice 18 let a provozovala zde 27 prodejen. ZOOT postupně zajistil dopravu veškerého zboží do skladu v Říčanech u Prahy, kompletní logistiku, inventuru, kontrolu, uskladnění zboží, jeho nafocení a zalistování do sortimentu. Značka se pak ihned zařadila mezi nejprodávanější na ZOOTu. Podobný scénář vedení očekává i u značky Orsay.

Orsay GmbH založila v roce 1975 německá textilní obchodní společnost. Značka se sídlem ve městě Baden-Württemberg Willstätt se specializovala na módu pro ženy. První česká kamenná pobočka byla otevřena v roce 1998 v Plzni a na českém a slovenském trhu se podnik udržel téměř 25 let. Celkem 90 obchodů na území Čech a Slovenska dosahovalo tržeb až 1,1 miliardy korun.

 

Zdroj: PREST MEDIA SERVICING s.r.o.

Praha, 7. srpna 2022