HORNBACH představuje vlastní krmiva FINEVO

Společnost Hornbach přichází na trh s novinkou, která potěší jak majitele psů a koček, tak především jejich čtyřnohé kamarády. Řetězec projektových marketů rozšiřuje svou stávající nabídku zvířecího krmiva o vlastní prémiovou značku FINEVO. Mokré i suché krmení v praktickém balení představuje pro zvíře plnohodnotnou stravu z kvalitních přísad.

FINEVO je mnohostranné krmivo pro psy a kočky z vysoce kvalitních ingrediencí ve vyvážené kombinaci, promyšlené z výživově fyziologického hlediska. Odpovídá tak požadavkům českých chovatelů, které vyplynuly z výzkumu* GfK. Dle něj mají domácího mazlíčka téměř tři čtvrtiny Čechů. Nejčastěji se jedná právě o psy a kočky. Ať už jde o psí křížence, kočky domácí nebo čistokrevná plemena, většina českých chovatelů vnímá své čtyřnohé kamarády jako plnohodnotné členy domácnosti a chtějí pro ně kvalitní a vyváženou stravu. Rozhodujícím kritériem u výběru krmiva pro psy i kočky je kvalita složení a také chuť.

„Naši odborníci kladli při vývoji složení prémiového krmiva FINEVO důraz nejen na příslušné potřeby čtyřnohých miláčků, ale i na jeho lahodnou chuť. Dbáme na to, aby složení všech receptur bylo veřejně známé. Držíme se zásady, co je na obalu, je také uvnitř,“ popisuje Daniel Brychta, nákupčí z oddělení zahrady a ZOO HORNBACH pro Českou republiku a Slovensko. FINEVO sází na vysoký podíl čerstvého a sušeného masa. Vysoce kvalitní oleje, zelenina, bobule a bylinky poskytují navíc přírodní živiny a účinné látky. FINEVO dále nabízí např. druhy krmiva bez obsahu obilovin nebo druhy s jedním jediným živočišným zdrojem bílkovin.

„Uvědomujeme si, že vysoce kvalitní strava je pro zvířata stejně důležitá jako pro nás lidi. Výroba krmiva FINEVO proto plní stejné hygienické standardy, jaké se dodržují při výrobě potravin. Jedná se například o potravinářské standardy ISO Food Standards a HACCP Codex. Na vývoji krmiva s námi úzce spolupracovali veterináři a odborníci na výživu. Cílem bylo vytvořit krmivo s velmi dobrým poměrem ceny a výkonu. Věřím, že FINEVO je důkazem toho, že dobré krmivo pro zvířata nemusí být drahé,“ dodává Daniel Brychta.

Celá řada premiérového krmiva FINEVO pro psy a kočky byla vyvinuta tak, aby si z ní vybral opravdu každý chovatel. Suché i mokré krmivo je svým složením dále uzpůsobeno stáří zvířete či případným zdravotním nebo jiným omezením. U psů může jít typicky o sterilizaci, nadváhu nebo citlivost na určité ingredience, které mohou vyvolávat potravinové intolerance a alergie. Podobně tomu může být i u koček, u kterých lze zvolit např. i variantu zlepšující kvalitu srsti. FINEVO je ve všech případech kompletní krmivo – domácím mazlíčkům zajistí plnohodnotnou stravu bez nutnosti dalších výživových doplňků.

Nová řada krmiv FINEVO je nově k dostání kromě českého a slovenského trhu také v Německu a Rakousku. V České republice bude na podporu produktů probíhat PR kampaň a in-store komunikace podpořená možností zavítat do hobby marketů Hornbach se svým domácím mazlíčkem.

*) Průzkum proběhl online na vzorku české e-populace.