Ochutnejte Studentskou pečeť v novém formátu se 100% udržitelným kakaem

Oblíbená kombinace arašídů, rozinek, želé a kvalitní čokolády právě přichází v novém kabátě! Hledáte svačinku, která je praktická, rychlá, a navíc skvěle chutná? Vyzkoušejte Studentskou pečeť v novém formátu – tyčinku Studentská pečeť NARUBY 45g nebo tabulku Studentská pečeť 90g. Obě varianty se perfektně hodí s sebou na výlety, do práce či do školy. Novinky navíc obsahují 100% udržitelné kakao, které je pěstováno v souladu s přírodou.

Studentská pečeť NARUBY

Tyčinka Studentská pečeť NARUBY s gramáží 45 g je ideální společnicí nejen na výlety. Vejde se jak do batohu, tak i do kapsy. Díky vysokému podílu arašídů, rozinek a želé (67 %) vám po cestě dodá energii, a umožní tak zvládnout delší a náročnější trasy. Zvolit si můžete ze dvou variant – s mléčnou anebo hořkou čokoládou.

Studentská pečeť 90g

Novou Studentskou pečetí s gramáží 90 g si můžete zpestřit náročný pracovní den nebo se o pauze podělit se spolužáky či kolegy. Vybrat si můžete ze tří variant – mléčná, hořká a mléčnobílá.

Obě novinky jsou právě k dostání v obchodech na celém trhu České i Slovenské republiky.

100% udržitelné kakao

Obě novinky obsahují 100% udržitelné kakao. To znamená, že tato surovina splňuje podmínky udržitelného zemědělství, výroby i férového obchodu, a vy tak můžete dopřát svým chuťovým buňkám jen to nejlepší!

Doporučená maloobchodní cena za 45g balení čokolády Studentská pečeť NARUBY je 14,90 Kč.

Doporučená maloobchodní cena za 90g balení čokolády Studentská pečeť je 32,90 Kč.