Pořádný chlap si zaslouží pořádné Vrrruby!

Nudí vás jemné křupáníčko tenkých lupínků a radši byste okusili něco pořádného? V tom případě vás nadchne novinka značky Bohemia, která se rozhodla představit křupání nejen pro jemné dámičky, ale také pro opravdové chlapy. Ti si už od února budou moci vychutnávat pořádně silnou chuť nových Bohemia Vrrrubů.

Evoluce v brambůrkách je neúprosná. Od tenkých lupínků se společnost Bohemia dostala až k silným vrubům. Přichystala tak speciální křupání pro ty, kteří se nespokojí jen tak s ledajakým lupínkem. Nové Bohemia Vrrruby jsou připravovány jen z těch největších kusů brambor, které jsou krájeny na silné plátky s velkými vruby.

Nové masivní Vrrruby se na trhu představují hned ve dvou příchutích. Nejoblíbenější českou klasikou je sůl, proto ani Vrrruby nemůžou chybět ve slané variantě. Všechny pořádné chlapy i odvážné ženy pak potěší síla pravého česneku, kterou nemá jen tak ledajaký lupínek. Díky velkým vrubům se tak z obyčejného křupáníčka stane pořádný, lahodně ochucený a nezapomenutelný křup.

 

Bohemia Vrrruby_solené

 

Nové Bohemia Vrrruby jsou v obchodech dostupné od začátku února za doporučenou prodejní cenu 25,90 Kč za 65g balení a 39,90 Kč za 130g balení.