Smetanový jogurt z Valašska a Manner oplatky

Tříletá spolupráce Mlékárny Valašské Meziříčí s vídeňskou společností Josef Manner&Comp. s celosvětovou působností byla v těchto dnech završena. Na pulty obchodů nyní společnosti uvádějí a spotřebitelům představují společný produkt Smetanový jogurt z Valašska a Manner oplatky.

Ten je vyráběn ve třech příchutích vanilkový, čokoládový a oříškový vždy s Manner oplatkami ve víčku. Obal tohoto výrobku má typické znaky obalů Mlékárny Valašské Meziříčí „z Valašska“ i typickou růžovou barvuspolečnosti Manner. Spolupráce obou firem doposud zahrnovala především využití plochy výrobků na vzájemnou propagaci. Novinka Smetanový jogurt z Valašska s Manner oplatky vznikla již jako výrobek společný. Chutě vybírala jak česká, tak rakouská strana. Obě značky spojuje společná filozofie kvality produktů při zachování tradičních receptur.

„Jsme velmi rádi, že jsme společnými silami vyvinuli produkt, který je určen jak pro malé, tak  i velké příznivce jogurtů z Valašska a Manner oplatků,“ říká ing. Radka Benešová, marketing manager Mlékárny Valašské Meziříčí. „Smetanový jogurt z Valašska a Manner oplatky vyrábíme ve třech příchutích vanilka, čokoláda, oříšek. Tento produkt je spojením vysoké kvality a tradičních receptur české a rakouské společnosti,“ dodává Radka Benešová.

Novinka Smetanový jogurt z Valašska a Manner oplatky

Mlékárna Valašské Meziříčí zahájila spolupráci se společností Manner  již v roce 2015 prostřednictvím Manner Tour po České republice, v rámci které byly prezentovány i výrobky mlékárny. Od roku 2017 společnosti propojovaly vzájemně své výrobky, kdy například obaly kefírového mléka nesly informaci o novince společnosti Manner – Manner Müsli. Mezi další projekty patřily společné soutěže na víčkách jogurtů a v aplikaci Facebook a ochutnávky na řetězcích.

Společná filozofie kvality produktů a zachování tradičních receptur, jež dodávají výrobkům nezaměnitelnou chuť, to jsou symboly, které  obě společnosti spojují. Smetanové jogurty Manner jsou završením dlouhodobé spolupráce Mlékárny Valašské Meziříčí a společnosti Josef Manner&Comp. Mlékárna Valašské Meziříčí vyrábí  tyto jogurty ve třech příchutích:

Smetanový jogurt z Valašska čokoládový a Manner oplatky

Smetanový jogurt z Valašska vanilkový a Manner oplatky

Smetanový jogurt z Valašska oříškový a Manner oplatky

Cena výrobku je 17,90 Kč.