Action otevřel první prodejnu v Českých Budějovicích

Action, nejrychleji rostoucí evropský diskontní řetězec s nepotravinovým zbožím, ve čtvrtek 30. listopadu otevřel svou novou prodejnu v Českých Budějovicích. V sobotu 2. prosince otevřel novou prodejnu v Ostravě. Díky tomu bude mít v Česku již 59 obchodů.

Nové prodejny – českobudějovická v ulici Strakonická a ostravská v ulici Novinářská – jsou snadno dostupné městskou hromadnou dopravou a nabízí dostatek parkovacích míst, díky čemuž bude pro zákazníky unikátní koncept Action ještě přístupnější. Základem tohoto konceptu je široký, neustále obměňovaný a překvapivý sortiment složený ze zhruba 6 000 položek ve 14 kategorií, které uspokojí poptávku zákazníků po produktech každodenní potřeby i po vybavení pro speciální příležitosti. To vše přitom vždy za nejlepší ceny. Action navíc každý týden do prodeje uvádí 150 nových produktů. Více než 1 500 položek stojí méně než 25 Kč a průměrná cena produktu nepřesahuje 50 Kč

„Otevření dvou prodejen ve velkých českých městech během jednoho týdne je pro nás velkým krokem a důkazem, že se koncept Action Čechům líbí. Jsme rádi, že můžeme pokračovat v otevírání prodejen v České republice stabilním tempem. Přinášíme tak jedinečný zážitek z nakupování a moment překvapení stále blíže k zákazníkům,“ uvedl Sławomir Nitek, regionální ředitel Action pro Polsko, Českou republiku, Slovensko a Rakousko.

Závazek k udržitelnému podnikání je spolu se zajišťováním bohaté nabídky jedním z pilířů působení Action. Veškeré prodávané produkty procházejí podrobnou analýzou a procesem neustálého zlepšování za účelem rozšíření sortimentu o co nejvíce odpovědně vznikajícího, cirkulárního a vůči životnímu prostředí šetrného zboží.

Action po celé Evropě provozuje přes 2 500 poboček, jež přímo vytváří pracovní příležitosti pro více než 60 000 lidí. V České republice už počet zaměstnanců přesáhl 1 200. S otevřením těchto prodejen vytvoří dalších 52 pracovních pozic.

Nová českobudějovická pobočka na adrese Strakonická 1272 disponuje prodejní plochou 812 metrů čtverečních a pro zákazníky je zajištěn dostatek parkovacích míst. Prodejna je otevřena každý den od čtvrtka 30. listopadu, a to od 8 do 20 hodin.

Nová ostravská pobočka na adrese Novinářská 3178/6 disponuje prodejní plochou 775 metrů čtverečních a pro zákazníky je zajištěn dostatek parkovacích míst. Prodejna bude otevřena každý den od soboty 2. prosince, a to od 8 do 21 hodin.

 

Zdroj: Best Communications

Praha, 3. prosince 2023