Albert modernizuje i otevírá nové prodejny

Zákazníci v Uherském Brodě mohli na začátku srpna poprvé nakoupit v supermarketu Albert. Zájem o novou moderní prodejnu, první Albert ve městě, překonal očekávání. Obchod zaujme vzdušným moderním interiérem a nabízí široký sortiment zboží včetně úseků Zdravě s Albertem, Fresh barem s rychlým zdravým občerstvením, Albertovým Pekařstvím nebo ovocem a zeleninou v Tržnici u Alberta.

Supermarket v Uherském Brodě se nachází v centru, kousek od sídliště a patří mezi menší prodejny s rozlohou 400 metrů čtverečních. Jeho otevření bylo pro Uherský Brod velkou událostí. Albert totiž ve městě dosud nebyl. „Místní se na prodejnu velmi těšili. Během příprav se ptali, kdy už konečně otevřeme. Počet těch, kteří přišli na otevření nás ale i tak velmi mile překvapil,“ shrnuje první den za celý kolektiv vedoucí týmu Sandra Polednová.

Sladění nového kolektivu je důležité

Nejen prodejna, ale i zaměstnanci jsou v tomto supermarketu noví. Většina z celkem 18 z nich se zaučovala na prodejnách v Uherském Hradišti nebo v Luhačovicích. Společně se jako tým se sešli až pár dní před samotným otevřením. „Poprvé jsme se všichni společně viděli až při přípravě prodejny na ostrý provoz. Ta trvala deset dní. Teď se musíme jako tým naučit pracovat a blíže se poznat. Jsem rád, že firma nic nepodcenila a všichni měli možnost zaškolit a zaučit se již dříve na jiných prodejnách,“ dodává Pavel Mikoška, manažer prodejny. Na malých prodejnách je důležité, aby byl tým maximálně flexibilní.

Moderní prodejna

Úplně nová prodejna se pyšní vzdušným moderním interiérem a technologiemi šetrnými k životnímu prostředí. Přestože patří supermarket v Uherském Brodě mezi malé prodejny, zákazníci zde najdou moderní vybavení a široký sortiment. Nechybí zde úsek Zdravě s Albertem, který nabízí výrobky pro různé potravinové alergie a omezení, jako jsou například výrobky pro celiaky i diabetiky, ale také různé alternativy klasických potravin. Samozřejmostí je pak i Fresh bar s čerstvými produkty, smoothies nebo šťávami plné vitaminů.

 

Zdroj: Albert Česká republika, s.r.o.

Praha, 24. srpna 2020