Andělsky dobré burgery

Americký řetězec Burger King otevírá už 30. pobočku a pro letošek se tak stal nejrychleji se rozrůstající značkou restaurací s rychlou obsluhou v Česku. Na ohni grilované prémiové burgery, křupavou slaninu a hranolky, skvělé dresingy a mnoho dalšího si lidé můžou vychutnat v nově otevřené restauraci ve food courtu v obchodním centru Nový Smíchov na pražském Andělu. Již tradičně prvních sto návštěvníků dostane legendární Whopper zdarma.

„Dlouhodobě se snažíme strategicky pokrýt všechny části Prahy, aby zákazníci pro své oblíbené burgery nemuseli cestovat přes půl města. Nyní nás mohou fanoušci Burger Kingu navštívit ve čtrnácti pobočkách v Praze,“ říká Daniel Ryška, ředitel značky Burger King pro Česko, Slovensko, Bulharsko a Rumunsko. Nová restaurace o celkové rozloze 208 m2 nabídne hostům celkem 85 míst k sezení a zaměstná 40 lidí.

Velkým milníkem bylo pro restaurace Burger King zavedení samoobslužných kiosků. Nabízejí ještě větší pohodlí a rychlost při objednávání, především ale výrazně zkracují fronty. „Možnost objednat a nechat si poradit na pokladně ale zůstane,“ doplňuje Daniel Ryška.

Tím s inovacemi nekončí. V přípravách je totiž vlastní Burger King Rozvoz, prostřednictvím kterého si zákazníci své favority objednají z pohodlí domova.

Další novinkou, která doplní stálou nabídku Burger Kingu, jsou Grill King Pockets. Tortily plněné čerstvou zeleninou a lahodným dresingem, na přání i sýrem, budou k dostání ve třech variantách s hovězím, kuřecím nebo se sýrem halloumi. „Chceme zákazníkům naše stálé menu zase něčím ozvláštnit. Pocket bude skvělou volbou na cestě do práce či schůzku, jsou tak akorát do ruky,“ vysvětluje Petr Adamec, Marketing Manager CEE.

Burger King pro letošek s otevíráním nových poboček nekončí. „I přes jarní pauzu, která nás zpomalila, se Burger Kingu daří a prodeje se vrací na předkrizové hodnoty. Zároveň pokračujeme v expanzi. Nedávno jsme otevřeli restauraci například v Ostravě nebo Českých Budějovicích, další restauraci připravujeme na hlavním tahu z Prahy do Liberce a v Čakovicích,“ upřesňuje Daniel Ryška. Třiadvacet ze třicítky restaurací Burget Kingu v Česku provozuje společnost AmRest.

 

Zdroj: AC&C Public Relations, s.r.o.

Praha, 24. srpna 2020