DATART spustil program zvýhodněných nákupů pro podnikatele

Malí a střední podnikatelé mohou od května v DATARTu výhodněji nakoupit elektroniku a domácí spotřebiče, a to jak pro účely svého podnikání pro vybavení a chod firem, tak pro soukromé potřeby. Živnostníci mohou zároveň využít všechny benefity a služby pro koncové zákazníky. Registrace do programu DATART PRO podnikání je zdarma a nemá žádné další podmínky.

„Program, který jsme spustili, pomáhá živnostníkům k rychlému výhodnému nákupu. Uvědomujeme si, jak důležité je věnovat energii do podnikání a neztrácet čas vyhledáváním nejnižší ceny. Navíc v tomto období, které s ohledem na táhlou pandemickou situaci přineslo živnostníkům velmi krušné časy,“ řekl František Mikoška, obchodně-marketingový ředitel společnosti HP TRONIC, pod kterou značka DATART patří.

Podnikatelé mohou za zvýhodněné ceny nakupovat okamžitě po bezplatné registraci v programu, a to bez jakýchkoliv závazků či minimálního plnění. Zaregistrovaným živnostníkům se po přihlášení do programu přepočítají ceny pro výhodnější nákup. Navíc mohou v zákaznické sekci pohodlně spravovat své objednávky a faktury. Slevy, které program poskytuje, platí jak v e-shopu, tak i v kamenných prodejnách.

Živnostníci mohou navíc v programu dál využívat všechny služby, které DATART nabízí koncovým zákazníkům, například bezplatné vyzvednutí zboží do 30 minut v prodejně od objednání v e-shopu nebo komfortní dopravu s výnosem a zapojení spotřebičů na místo.

Vedle VIP programu, kterým elektro prodejce již několik let poskytuje zvýhodněné nákupy pro své stálé zákazníky, je program DATART PRO podnikání dalším krokem, kterým chce zatraktivnit svou nabídku a služby. Elektro prodejce vedle e-shopu datart.cz provozuje v Česku více než sto kamenných prodejen, ve kterých lze nakoupit či vyzvednout zboží do 30 minut od objednání na internetu.

 

Zdroj: HP TRONIC Zlín, spol. s.r.o.

Praha, 20. června 2021