Edenred zavádí věrnostní program v obchodech Lidl

Majitele stravenkových karet a stravenek od Edenredu čekají od 1. 6. 2021 výhodné nákupy potravin ve více než 270 obchodech společnosti Lidl. Edenred sem rozšiřuje svůj úspěšný věrnostní program. Za nákupy zaplacené stravenkovými kartami Edenred mohou lidé získat zpět cashback ve výši stovek korun měsíčně. Program pamatuje i na zaměstnance, kteří dostávají papírové stravenky.

Platit v obchodech Lidl mohou majitelé stravenkových karet Edenredu a jeho stravenek Ticket Restaurant od 10. května. Nyní Edenred ve spolupráci se společností Lidl rozšířil do tohoto řetězce svůj věrnostní program, a to s platností až do konce srpna. „Stokorunový cashback získá každý majitel stravenkové karty za každý druhý nákup v Lidlu v minimální hodnotě 500 korun. Stačí mít stravenkovou kartu Ticket Restaurant nebo stravenkovou peněženku na kartě Edenred, stáhnout si novou aplikaci Edenred a přihlásit se do věrnostního programu, říká Jakub Ryba, šéf inovací a marketingu Edenredu.

Zkrátka v Lidlu nepřijdou ani zaměstnanci s  papírovými stravenkami Ticket Restaurant, kteří  ve svých obálkách najdou slevový kupon ve výši 10 % na nákup v tomto řetězci. „Sleva bude platit na prvních 2 000 Kč nákupu a kupon je uplatnitelný do 30. 9. 2021,“ doplňuje Jakub Ryba.

„Navázáním spolupráce s dalším vydavatelem stravenek jsme vyšli vstříc četným přáním zákazníků, kteří nemohli v našich prodejnách svými stravenkami zaplatit. Nyní jsme ve spolupráci se společností Edenred připravili pro naše zákazníky další novinku, a to ve formě cashbacku, díky kterému se nakupování v Lidlu stane ještě výhodnější. Věříme, že držitelé stravenek či stravenkových karet Edenred tuto novinku přivítají,“ dodává mluvčí společnosti Lidl Tomáš Myler.

Edenred i nadále podporuje útraty lidí v restauracích. Jeho aplikace přináší přehled o akčních nabídkách restaurací, ve kterých lze sbírat odměny ve výši 5 Kč za platby obědů. „Počítáme s tím, že služba získá na největší popularitě v následujících týdnech, až se k zahrádkám přidají i otevřené interiéry restaurací,“ konstatuje Jakub Ryba.

 

 

Zdroj: Svengali Communications

Praha, 2. června 2021