FACHPACK 2021 hlásí připraveno: zajistěte si bezplatnou vstupenku

Když FACHPACK od 28. do 30. září 2021 znovu otevře své brány na výstavišti v Norimberku, bude to první velké setkání evropského obalového průmyslu za dva roky a tolik očekávané shledání. Během třídenního období se výstava zaměří na osobní dialog mezi obchodními partnery a kolegy a sdílení znalostí o trendech, inovacích a osvědčených postupech.

„Tvoříme budoucnost“ je nový slogan veletrhu FACHPACK. V sedmi halách bude k vidění obalový materiál, obaly a příslušenství, stáčecí a balicí stroje, etiketovací, označovací a identifikační technologie, stroje a zařízení pro obalovou periferii, potiskovací a dokončovací systémy obalů, paletizační technologie, intralogistika a služby.

Trendy, inovace a osvědčené postupy pro obalový průmysl

Hlavní téma veletrhu FACHPACK „ekologicky šetrné obaly“ se projeví také v rozsáhlém programu prezentací a na speciálních výstavách a stáncích vystavovatelů. Kromě udržitelnosti bude klíčovou oblastí, kterou je třeba prozkoumat, změněné chování spotřebitelů, design obalů a digitální transformace. Na místě budou také start-upy, které představí své inovativní nápady a produkty. A nejlepší obalová řešení budou oceněna při slavnostním předávání cen German Packaging Award (dvi) a Sustainability Award (Packaging Europe).

K účasti na veletrhu FACHPACK jsou srdečně zváni návštěvníci ze segmentů spotřebního a průmyslového zboží, zejména ze všech odvětví náročných na obaly, jako jsou potraviny/nápoje/luxusní potraviny; farmaceutika/kosmetika/chemikálie/zdravotní péče; krmiva pro domácí zvířata; jiné spotřební zboží jako stejně jako automobilový průmysl/technické předměty/lékařská technologie a další průmyslové zboží.

Komplexní hygienický plán zajistí bezpečnou návštěvu výstavy. Nejnovější informace najdete na: fachpack.de

Inspirujte se obalovými řešeními zítřka. Uplatněte kód voucheru FP21GG nyní na www.fachpack.de/voucher a zajistěte si bezplatnou vstupenku na veletrh!

 

Zdroj: FACHPACK

Praha, 12. září 2021