Jedenáctý VENDO PARK otevřel své brány

Realitní a developerská společnost TREI Real Estate GmbH, patřící do obchodní skupiny Tengelmann, otevřela své další nákupní centrum pod značkou „VENDO PARK“, tentokrát ve Vlašimi.

Vendo_Park_Vlasim„V červnu tohoto roku jsme začali s výstavbou a o pouhých pět měsíců později předáváme náš v pořadí již jedenáctý VENDO PARK nájemcům,“ říká Pepijn Morshuis, jednatel TREI Real Estate, a dodává: „Náš úspěšný koncept spočívá ve vyváženém mixu nájemců, skládajícím se jak z tuzemských, tak mezinárodních obchodů, a to v kombinaci s frekventovaným prodejcem potravin.“  V České republice provozuje TREI Real Estate další nákupní parky tohoto typu v Jablonci nad Nisou, Kyjově, Mohelnici a Roudnici nad Labem. Kromě toho se nacházejí další tři centra v Polsku a tři na Slovensku.

Vlašim leží 60 km jihovýchodně od Prahy a má cca 11 700 obyvatel. Dalších 14 000 obyvatel žije ve spádové oblasti v okruhu cca 15 km. Nový VENDO PARK disponuje nájemní plochou přes 2 400 m² a vlastním parkovištěm s více než 50 parkovacími místy. Stejně jako všechny předchozí VENDO PARKY byl i tento plně pronajat již před otevřením. Mezi nájemci jsou zastoupeny renomované maloobchodní společnosti působící v segmentu nonfood zboží jako například dm, Sportisimo, Deichmann, Super Zoo, Pepco nebo Wiky. Tuto nabídku zboží každodenní potřeby doplňuje širokým sortimentem hypermarket TESCO, nacházející se v bezprostředním sousedství nákupního parku. Nabídku obchodů zastoupených ve Vendo ParkU najdou zákazníci rovněž na stránkách www.vlasim.vendo-park.com.

V budoucnu plánuje TREI Real Estate svůj nadnárodní koncept nákupních parků i nadále rozvíjet. „Velký zájem našich obchodních partnerů nás utvrzuje v našem záměru realizovat další projekty. Zejména v Polsku vidíme potenciál pro minimálně 40 vhodných míst,“ říká Michael Tauwinkl, jednatel českého a polského zastoupení společnosti TREI Real Estate odpovědný za oblast rozvoje.

 

Zdroj: Skupina Tengelmann

Praha, 28. listopadu 2015