SportsDirect.com otevírá první prodejnu v Ústeckém kraji

V pátek 20. listopadu 2015 rozšířil britský prodejce sportovního oblečení a vybavení SportsDirect.com řady nájemců ústeckého nákupního centra Forum Ústí nad Labem. Obyvatelé Ústecka se tak dočkali otevření teprve páté české prodejny sítě SportsDirect.com na neuvěřitelné ploše 1.300 m2.

Britská společnost, která se chlubí otevřením více než 420 prodejen v samotné Británii a 270 obchody v dalších zemích EU, přichází do centra Forum Ústí nad Labem. Česká republika se tak stala jednou z evropských zemí, kam SportsDirect.com plánuje v následujících 3–5 letech expandovat.

DSC_0046Ať už novou prodejnu navštíví profesionál či začátečník, na každého čeká široký výběr kopaček, běžecké obuvi, fotbalových dresů, fitness oděvů a mnoho dalšího. Nechybí ani „Boot Room“ pro fanoušky fotbalové obuvi. Nabízené oblečení, obuv i sportovní vybavení dosahují výjimečné kvality a jsou vyráběny světovými značkami jako Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Everlast, Lonsdale nebo Karrimor.

„Velice nás těší, že si SportsDirect.com vybral pro rozšíření své sítě prodejen právě Ústecký kraj, a že tak můžeme obyvatelům regionu novou značku v rámci centra představit. Věříme, že tím zatraktivníme centrum i za hranicemi Ústecka. Otevření nové prodejny SportsDirect.com i dalších nájemců potvrzuje přesvědčení vedoucích retailových značek, že Ústecký kraj je ideálním místem pro investice,“ uvedla Lenka Dvořáková, ředitelka pronájmu společnosti ARAM, správce centra.

SportsDirect.com se otevřením své prodejny přidal k rostoucímu seznamu nových nájemců a značek v centru Forum Ústí nad Labem. Mezi dalšími jmenujme parfumerii Marionnaud nebo food-court koncepty Parky’s a Vegg Go.

 

Zdroj: Bílý Medvěd Public Relations

Praha, 28. listopadu 2015