Kavárny Coffee & Snack zpříjemní zákazníkům nakupování

Koncem ledna proběhla přeměna všech patnácti kaváren značek Tutto bene a Cafe Cappuccino To Go, které jsou nyní nově sjednoceny pod značkou Coffee & Snack.

Kavárny Tutto bene a Cafe Cappuccino To Go byly sjednoceny pod značku Coffee & Snack a Coffee & Snack To Go a jsou pod jednou střechou s hypermarkety Albert. V jejich denní nabídce zákazníci najdou kávové speciality, exkluzivní čaje, zapečené bagety či pizzu.

Kavárny Coffee & Snack se nyní staly příjemným místem s moderním vzhledem, vhodným jak pro odpočinek, tak pro schůzky. Ve všech platí každý den do 10 hodin snídaňová nabídka a po celý den je zde k dispozici i teplý pult s pečenými a smaženými masy a rybami.

„Věříme, že jsme pro zákazníky připravili milé překvapení, které jim zpříjemní nakupování. Náš personál v šedých tričkách Albert nabídne nakupujícím širokou řadu zákusků, chlebíčků či salátů vlastní výroby, stejně jako kvalitní čaje a kávu do ruky na nákup nebo cestu domů. Zákazníci si mohou v rámci nákupu také objednat chlebíčky na rodinnou oslavu,“ říká Jiří Mareček, ředitel komunikace obchodního řetězce Albert.

Úpravy kaváren, které probíhaly vždy až v nočních hodinách po uzavření kavárny, se realizovaly koncem ledna.

Coffee & Snack lze navštívit v Bílině, Brně, České Lípě, Litoměřicích, Mladé Boleslavi, Mostě, Novém Jičíně, Plzni, Praze, Prostějově, Starém Městě, Táboře a Znojmě.

Zdroj: Ahold Czech Republic, a. s.

Praha, 18. února 2016