Outlet Arena Moravia rozdá 300 000 korun v nákupních poukázkách

Během tří po sobě jdoucích nákupních sobot si mohou návštěvníci nakoupit v Outlet Arena Moravia potřebné zboží z řad oblíbených značek a zároveň získat za své uskutečněné nákupy poukaz. Věrnostní akce je nazvána Rozdáváme se a připadne na soboty 26. června, 3. července a 10. července 2021. Rozdané poukazy dosahují souhrnné výše 300 000 korun.

Outlet s tímto věrnostním programem přichází poprvé. Jeho smyslem je odměnit věrné zákazníky za trvající přízeň i po době lockdownů. „V Outlet Arena Moravia víme, že v době dovolených uvítají naši nakupující každou korunu navíc. Právě proto v rámci věrnostní akce Rozdáváme se mohou za své výdaje získat dárkové šeky v součtu za 300 000 korun,“ uvedla Hana Zielinová, marketing a tenant manažerka centra.

Dodala, že štěstí může v losování balónků zkusit každý zákazník, který si během uvedených sobot nakoupí v hodnotě nad 1 000 korun. Poukazy, o které se losuje, jsou na 100 korun, 200 korun, 500 korun nebo 1 000 korun na nákup a je možné je získat oproti účtence. Pravidla této věrnostní akce počítají s tím, že každý nakupující smí do losování v danou sobotu vstoupit pouze jednou.

Outlet Arena Moravia je jediným outletem na severní Moravě a jeho provoz je neomezen i během probíhajících oprav nedalekého mostu přes řeku Odru. V letních dnech jsou navíc v outletu stále v plném proudu výprodeje značek Fade, Adidas, Puma, Desigual, Fade Claerance, Esprit, Alpine Pro a dalších, a to až ve výši 80 %. Obchody outletu jsou příjemně klimatizované. Osvěžující zpestření nabízí nakupujícím rovněž venkovní zahrádky zdejších restaurací.

 

Zdroj: Crest Communications Ostrava s.r.o.

Praha, 29. června 2021