ROSSMANN otevírá největší prodejnu drogerie v České republice

Drogerie ROSSMANN neustále pracuje na zlepšeních, která vycházejí vstříc aktuálním podmínkám a požadavkům moderní doby. Z toho plyne i dosažení dalšího významného milníku, čímž je otevření doposud největší prodejny drogerie v České republice. Ta se nachází v samotném srdci města Brna na Masarykově ulici v historické budově původně Obchodního domu Plaček, který byl zbudován ve stylu moderny s kubizujícími prvky.

Nyní zde na zákazníky čeká 880 m2 prodejní plochy drogerie ROSSMANN ve dvou patrech s výtahem, dětským koutkem a vedle pokladen klasických i se třemi samoobslužnými.

Drogerie ROSSMANN v Brně na Masarykově ulici, která se po své zhruba dvouměsíční rekonstrukci stala největší prodejnou drogerie v České republice, rozšířila svou původní prodejní plochu o 580 m2 a nabízí rekordních 15 700 artiklů. Kromě prodejní plochy tedy došlo k rozšíření nabídky ve většině kategorií. Prodejna nabízí exkluzivitu zvláště v sortimentu péče o pleť a dekorativní kosmetiky. Ačkoliv se jedná o historickou budovu, zákazníci uvnitř naleznou moderní prodejnu odpovídající nejvyšším standardům, která jim nabídne ojedinělý nákupní zážitek.

„Vzhledem ke stáří budovy a komplikovanosti architektonického řešení se jednalo o poměrně náročnou přestavbu. V Brně to pro nás byla již druhá taková výzva, jen cca 300 metrů odsud se nachází naše další velmi zajímavě řešená prodejna, a to přímo v historické budově Hlavního nádraží,“ komentuje Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN v České republice a dodává: „Jsem velmi ráda, že se nám v pobočce na Masarykově ulici podařilo zachovat historický ráz budovy, ale zároveň zde můžeme našim zákazníkům poskytovat maximální péči a servis, na které jsou v našich prodejnách zvyklí.“

Otevírací doba nové pobočky drogerie ROSSMANN v Masarykově ulici v Brně je od pondělí do pátku od 8:00 do 20:00 hodin, v sobotu od 8:00 do 18:00 hodin a v neděli od 9:00 do 18:00 hodin.

ROSSMANN rovněž disponuje širokým portfoliem privátních značek, které pravidelně získávají ocenění v různých testech kvality – např. enerBiO a Alterra, přičemž poslední dvě zmiňované získaly v ČR mezinárodní ocenění pečetí kvality GREEN BRANDS za udržitelné podnikání.

Prodejna poskytuje i bezplatné Wi-Fi připojení, díky kterému mají zákazníci zdarma k dispozici informace o aktuálních nabídkách a výhodách v rámci svého členství ve věrnostním programu ROSSMANN CLUB.

Kromě návštěvy kamenných prodejen disponuje drogerie ROSSMANN možností online nákupu prostřednictvím mobilní aplikace ROSSMANN CLUB. Ta nabízí pohodlné vyhledávání a intuitivní ovládání. Zákazníci mohou využívat mobilní platební funkce, integrovanou zákaznickou podporu a veškeré výhody členství, jakož i speciální bonusové akce. Zákazníci si mohou svůj nákup expresně vyzvednout na prodejně již do 60 minut od objednání, nechat si jej zaslat na libovolnou pobočku Zásilkovny, či zvolit doručení až domů. Aplikace ROSSMANN CLUB je k dispozici ke stažení zcela zdarma, a to jak pro systém iOS, tak i pro Android.

Drogerie ROSSMANN chce navíc dát možnost a motivovat českou veřejnost k vyzkoušení cvičení jógy, jenž přináší nespočet benefitů. Lidé tak mohou v aplikaci ROSSMANN CLUB začít s jejím cvičením podle několika základních videí Zuzany Klingerové, lektorky jógy a jógové terapie. Žhavou novinkou na vybraných prodejnách ROSSMANN je pak zařazení do prodeje nové limitované kolekce funkčního oblečení CareWear, které pečuje o pokožku pouhým používáním.

 

Zdroj: FleishmanHillard

Praha, 14. listopadu 2023