Startuje další ročník charitativního projektu KDE SRDCE POMÁHÁ společnosti ROSSMANN

Startuje čtvrtý ročník charitativního projektu KDE SRDCE POMÁHÁ společnosti ROSSMANN, v rámci jehož jarní vlny bude věnován další 1 milion korun potřebným. O tom, kam a v jaké výši poputují finance, rozhodnou již tradičně zákazníci sítě drogerií ROSSMANN.

Ti mohou od 26. 4. do 23. 5. 2023 v mobilní aplikaci věrnostního programu ROSSMANN CLUB hlasovat a přidělit libovolný počet svých nevyčerpaných bodů jednomu ze tří příběhů, který je osloví nejvíce a proměnit je tak v dobrý skutek. Ve spolupráci s Nadačním fondem Be Charity je možné přispět malé Mie na rehabilitační programy pro zajištění jejího dalšího vývoje, s Nadačním fondem KlaPeto pomoci Vendovi věnovat se naplno jeho milovaným sportům či s Kulturním a vzdělávacím centrem Elpida vytvořit příjemné prostředí pro aktivní stáří.

Projekt KDE SRDCE POMÁHÁ je součástí dlouhodobé strategie společnosti ROSSMANN, která propojuje charitativní činnost s dalšími aktivitami společnosti a je také úzce spojena s celkovou komunikací značky ROSSMANN – A život je krásnější.

Krása je pomáhat si navzájem a já jsem velmi pyšná na naše zákazníky, kteří soudě podle velikého zájmu o každou z vln projektu KDE SRDCE POMÁHÁ to vidí jako my. Pevně věřím, že ani letošní rok nebude výjimkou a stejně jako vytvoření příjemného prostředí pro aktivní stáří a osudy a životní trable malé Mii a školáka Vendy oslovily nás, získají si přízeň i našich zákazníků,“ komentuje Olga Stanley, manažerka komunikace sítě drogerií ROSSMANN.

Rehabilitace pro Miu

Mia je 2,5letá holčička s celkovým kombinovaným postižením. Má kvadruparetickou formu DMO, centrální vadu zraku, mentální postižení a trpí epilepsií. Mia nemá sílu udržet hlavičku a ani sama sedět. Potřebuje absolvovat pravidelné rehabilitační programy. Cvičení a pobyt v odborných rehabilitačních zařízeních ji posouvá dále a pomáhá zajistit její vývoj. Hlasujte a svými body z věrnostního programu ROSSMANN CLUB pomozte této malé bojovnici na její cestě životem.

Běžecká protéza pro Vendu

Venda se narodil, navzdory všem lékařským vyšetřením, která nenaznačila jediný problém, s vrozenou vývojovou vadou. Od kolene dolů byla jeho levá dolní končetina deformovaná a nevyvinutá. Po roce a půl, kdy rozhodnutí o životě s nevyléčitelnou částí končetiny již nešlo odkládat, se rodina přiklonila k její amputaci. Chlapec se rychle zotavil a díky skvělým protetikům začal i velmi brzy sám chodit. Nyní se snaží žít plnohodnotný život jako jeho vrstevníci a věnovat se všem aktivitám a činnostem.  Pokud by se podařilo zajistit novou protézu na běhání (sport), mohl by se minimálně po dobu docházky do ZŠ aktivně zapojovat do všech aktivit, jako tomu bylo doposud. Hlasujte a svými body z věrnostního programu ROSSMANN CLUB pomozte Vendovi běhat jako ostatní děti.

Mít si kam odskočit

Stárnout se dá i aktivně. Do Elpidy přijde ročně více než 2 000 seniorů. Potřebují si odskočit nejen za společností, vzděláním a kulturou, ale i na modernější a voňavější WC. Protože Elpida sídlí v domě z poloviny 19. století, potřebovala by na nové sanitární zařízení vaši podporu. Hlasujte a svými body z věrnostního programu ROSSMANN CLUB přispějte na vytvoření příjemného prostředí pro aktivní stáří – jednou tady může být Elpida i pro vás.

Buďte s námi tam, kde srdce pomáhá. Prostřednictvím mobilní aplikace ROSSMANN CLUB nyní hlasujte pro jeden ze tří příběhů a pomáhejte tam, kde je to skutečně potřeba. Být silný znamená mít dobré srdce a umět se o něj podělit s těmi, kteří si sami pomoci nemohou. Nemusíte měnit svět, stačí změnit situaci lidí, kteří to potřebují. Pomáhejte spolu s námi. Více informací o charitativním projektu naleznete na webu www.rossmann.cz/pomahame a na sociálních sítích společnosti.

 

Zdroj: FleishmanHillard

Praha, 27. dubna 2023