Tesco představuje Scan&Shop a Scan&Shop mobile

Společnost Tesco představila nový inovativní způsob nakupování Scan&Shop a Scan&Shop mobile. Jedná se o nový způsob nakupování, který je jednoduchý, rychlý a pohodlný, zákazníkům šetří čas a navíc mají neustále přehled o výši svého nákupu.

Služba je nyní dostupná všem zákazníkům hypermarketu Tesco v Letňanech. Tato služba bude postupně uvedena na zkoušku v celkem 17 obchodech ve střední Evropě.

Inovace se staly nedílnou součástí našich každodenních životů. Tesco v předchozích letech uvedlo množství novinek, které jsou mezi zákazníky opravdu populární. Příkladem je spuštění unikátního věrnostního programu ClubCard nebo první samoobslužné pokladny, první obchod fungující 24 hodin, on-line nakupování, uvedení módní značky F&F, řady Finest a Free From nebo wifi ve všech obchodech.

Tesco se snaží svým zákazníkům nakupování usnadnit, jak jen je to možné. A nakupování se službou Scan&Shop a Scan&Shop mobile je opravdu jednoduché. „S touto službou bude vaše nakupování zábava, budete mít neustále přehled o tom, kolik stojí váš nákup, nemusíte vykládat zboží na nákupní pás u pokladen a zkrátí se celková doba nákupu,“ říká Martin Beháň, představitel Tesco pro Českou republiku.

A jak tato nová služba funguje? Při vstupu na prodejní plochu Tesco jsou umístěny stěny se skenery. Pro uvolnění skeneru naskenujte svoji Tesco Clubcard ve spodní části monitoru. Pokud nevlastníte Clubcard, zvolte na monitoru možnost nákupu “bez Tesco Clubcard” a postupujte dle instrukcí na monitoru.

Váš skener se rozsvítí zeleně a je připraven na nákup. Zákazníci mohou skenovat a vkládat zboží rovnou do svých tašek v nákupním vozíku. Máte tak neustálou kontrolu nad tím, co máte ve vozíku. Pro nákup ovoce a zeleniny, které jsou prodávány po kusech, musíte naskenovat speciální čárový kód, který naleznete na regálu. V případě váženého zboží, naskenujte čárový kód po jejich zvážení. Na konci nákupu stačí přijít k samoobslužné pokladně, kde můžete jednoduše zaplatit. Proškolený personál vám pomůže s dokončením nákupu.

V případě, že se zákazník rozhodne použít službu Scan&Shop mobile, je třeba si nejprve stáhnout mobilní aplikaci, která společně s chytrým telefonem dokáže nahradit skener. Je také potřeba nejprve naskenovat QR kód obchodu, který lze najít u vchodu. Nákup ukončíte pomocí automaticky vygenerovaného čárového kódu v mobilním telefonu, který naskenujete na samoobslužné pokladně.

„Věříme, že službu Scan&Shop a Scan&Shop mobile ve vybraných obchodech zákazníci vyzkouší a bude se jim líbit,“ dodává Martin Beháň.

 

Zdroj: Tesco Stores ČR, a. s.

Praha, 14. října 2016