Značka GAP slavnostně otevřela první středoevropskou outletovou prodejnu

Jedna z nejpopulárnějších amerických značek GAP slavnostně otevřela v sobotu 19. června svou první českou současně i středoevropskou outletovou prodejnu. V širokém portfoliu svých značek ji přivítalo nejnavštěvovanější pražské outletové centrum Fashion Arena Prague Outlet.

Slavnostní otevření moderovala Ivana Kulhánková,součástí bohatého programu byly i módní přehlídky kolekcí pro děti i dospělé. Zákazníci se tak mohou těšit na dámské, pánské i dětské kolekce této světoznámé značky za minimálně o 30 % výhodnější ceny.

Původ značky GAP sahá do San Francisca, kde se zrodila už před 52 lety. Za jejím vznikem stáli manželé Donald a Doris Fisherovi. Společnost si velmi rychle dokázala získat srdce nakupujících a brzo se rozrostla do dalších zemí. Oblibu si získala především svým originálním stylem, který v sobě kloubí městskou a sportovní módu. Velký důraz přitom GAP klade na kvalitu a pohodlnost zvolených materiálů.

Zákazníci naleznou kolekce GAP ve velkorysých prostorách o rozloze 480 m2. Jedná se tak o jeden z pěti největších obchodů ve Fashion Arena Prague Outlet. Jednoduché vybavení a obložení obchodu je provedeno v tlumených barvách tak, aby nechalo vyniknout pestrobarevnou módu a doplňky. Samozřejmostí je pak příjemný a profesionální kolektiv obchodních asistentů.

U značky GAP si přijdou na své muži, ženy i děti. Milovníci kvalitní módy v jednotlivých kolekcích naleznou kompletní škálu oblečení od triček a košil přes dámské halenky a šaty, až po kraťasy, mikiny a ikonický denimový sortiment. Zejména dětské kolekce GapKids a babyGap jsou založeny na veselosti a barevnosti, ale hrátky se vzory, barvami i logem se prolínají také dospělou kategorií.

 

Zdroj: Surikata PR s.r.o.

Praha, 24. června 2021