Tesco představilo novou řadu hotových jídel

V nabídce je 50 druhů pokrmů od hummusu přes saláty, polévky až po těstoviny.

Italská, indická, mexická nebo tradiční česká kuchyně. Z nové nabídky hotových jídel společnosti Tesco si vybere opravdu každý. Veškeré pokrmy jsou připraveny z kvalitních surovin a zaručeně čerstvé. Hummus, saláty, těstoviny nebo polévky – to jsou jen některé z novinek, které jsou k dostání v obchodech Tesco.

Nabídka zahrnuje 50 regionálních i mezinárodních pokrmů. Bohatý výběr zahrnuje 5 typů hummusů a 6 druhů salátů. Milovníci regionální kuchyně si mohou vybrat z 12 tradičních pokrmů a 4 druhů polévek. Z oblíbené italské kuchyně je připraveno hned 11 vynikajících receptů, včetně těstovin a hotových omáček. Milovníci mezinárodní kuchyně si mohou vybrat z 11 rozličných chutí. Pokrmy jsou připraveny z vysoce kvalitních čerstvých surovin a díky moderním recepturám jsou zajímavou alternativou jak pro ty, kteří hledají nové chutě, tak pro zákazníky, kteří ocení tradiční a regionální kuchyni.

 „Rozšíření nabídky hotových jídel je reakcí na potřeby našich zákazníků. Ti stále častěji upřednostňují již hotová jídla, která si lze rychle připravit v práci i doma bez zbytečného zdržování. Abychom naplnili jejich očekávání, nabízíme širokou škálu jídel a polévek, které jsou připraveny k okamžité spotřebě, nebo potřebují pouze ohřát v mikrovlnné troubě,“ vysvětluje Patrik Dojčinovič, výkonný ředitel Tesco pro ČR.

Milovníci moderní a zdravé kuchyně pak jistě ocení hummus s rozličnými příchutěmi, např. s rajčaty a paprikou, s červenou řepou a klasický hummus s falafelem. V nabídce jsou také lehké saláty, jako je např. kuskus se zeleninou, quinoa se zeleninou nebo červený bulgur. Všechna tato jídla jsou ideální jako plnohodnotná svačina pro zaneprázdněné zákazníky, kteří hledají lehké a zdravé jídlo. Praktické balení, ideální velikost porcí a přiložené příbory umožňují vychutnat si jídlo téměř kdekoliv.

Součástí nabídky jsou také hotová jídla určená k ohřátí v mikrovlnné troubě. Tesco nabízí různé příchutě tradiční kuchyně, jako je například losos s omáčkou a zeleninou nebo svíčková na smetaně s knedlíkem a polévky, včetně rajčatové s bazalkou, minestrone nebo dýňové. Příznivci italské kuchyně mohou vyzkoušet různé variace těstovin, včetně boloňských špaget, špaget carbonarra nebo lasagní. Ze světové kuchyně mohou zákazníci ochutnat tikka masala, zelené curry, sladkokyselé kuře nebo falafel.

Veškeré produkty byly připraveny z pečlivě vybraných ingrediencí. Výrobky jsou chlazené a do distribučního centra jsou dodávány šestkrát týdně. Do obchodů se dostanou hned následující den, díky čemuž je zajištěna maximální čerstvost a skvělá chuť.